perjantai 22. heinäkuuta 2011

Jalat rääkissä

Menivät taas viikon liikuntasuunnitelmat ihan putkeen. Olen yrittänyt sijoittaa salitreenit ja juoksulenkit eri päiville. Jos kuitenkin olen joutunut salitreenin ottamaan juoksupäivälle, niin teen sitten yläkroppaa tai käsiä enkä juoksemalla rääkättyjä jalkoja. No tänään kävin aamulla juoksemassa intervallilenkin ja päivällä salilla tekemässä jalkatreenin.

Intervallilenkin otin tarkoituksella kevyesti, eli kävelin kovien juoksupätkien välit rauhallisesti. Muutenkin ajatuksena oli tehdä kevyehkö harjoitus, koska edellinen päätyi vatsan sisällön tyhjentämiseen ja tosi heikkoon oloon. No ei se lenkki tänään paljon vahvemmin päättynyt, tosin nyt vasta kuudennen kovan juoksupätkän jälkeen. Tiedän, että intervallilenkit ovat kovia ja niissä on tarkoituskin juosta kovaa, mutta opinkohan ikinä tekemään järkevämmän vauhtista intervallia. No kai sitä jossain kohti tulee fyysinen este vastaan - en voi vaan juosta kovempaa sotkeutumatta jalkoihini.

Salilla puolestaan tein todella sähäkän jalkatreenin. Jostain ihmeestä löytyi paukkuja repiä lihaksista viimeisetkin voimien rippeet. Jälleen kerran pääsin lisäämään painoja jokaisessa liikkeessä ja silti salilta kotiin kävellessä oli sellainen liikkuneen tyytyväinen olo. Kotimatkan lähes löntystelin, mutta lähinnä vain nauttiakseni siitä olosta, joka salilta lähtiessä oli. Voitin itseni taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti