sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kipuillen

Tänään olisi juoksuohjelman mukaan pitänyt juosta 5 km + 10 min. Jätin juoksematta monestakin syystä. Ensiksikin eilen meni sen verran myöhään, etten aamulla olisi saanut itseäni millään viileään aikaan aamulenkille. Toisekseen syystä jostain rintarankani päätti jumahtaa. Aamulla heräsin siihen, että hengittäminen oli vaikeaa ja jokaisella sisään hengityksellä sattui selkään. Ei paljoa tehnyt mieli harrastaa mitään hengästyttävää.

Selkä kipuili koko päivän. Jotta päivä ei olisi mennyt ihan lepäilyksi, niin kävin pienellä vesihölkällä, tosin hölkkä oli tosi kevyt - sykkeet pyörivät hädin tuskin yli 100 lyönnin. Vähän liikkuminen tuntui selkään auttavan, mutta jo kotimatkalla tunsin, miten lihakset jumahtivat uudelleen. Ensimmäistä kertaa aikoihin venyttely sattui niin paljon, että oli pakko jättää tekemättä ja kaikki rangan kiertoliikkeet ovat mahdottomia.

Iltapäivä ja ilta menivätkin sitten lääketokkurassa - en muistakaan koska olen viimeksi mennyt maksimikipulääkeannoksella. Huomisaamuna kokeilen lenkkiä. Jos juokseminen tuntuu hyvältä, niin saatan juosta tuon tämän päivän lenkin. Jos ei tunnu, niin yritän ainakin kävellä tunnin verran. Kovasti toivoisin, että helteiden loppuminen ja liikunta helpottaisivat oloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti