perjantai 8. heinäkuuta 2011

Torso lenkki ja "kevyt" salitreeni

Tänään piti käydä rauhallisella 20 minuutin juoksulenkillä. Kello soi kuudelta, mutta siihen aikaan jaksoin kääntää vain kylkeä ja heräsin vasta puoli kahdeksan maissa. Koska moinen lenkki on kirjoitettu juoksuohjelmaan ja olin saamaton aamulla, niin lähdin kahdeksan aikaan lenkille. Tänään oli sitten taas sellainen päivä, ettei juoksu kulkenut. Taisin viitsiä hölkätä vajaan 10 minuuttia ja kävelin kotiin.

Selvästi nämä lyhyet lenkit kysyvät motivaatiota enemmän kuin 5 km:n lenkit. Toisaalta selvästi huomaa, että juoksu rupeaa olemaan vaivatonta vähän pidemmän pätkän jälkeen. Ensimmäinen kilometri tai pari menee väkisin ja sitten vasta juokseminen on kivaa. Alle puolen tunnin lenkillä en ilmeisesti viitsi hölkätä sen pahan olon ohi.

Torson lenkin lisäksi tälle päivälle olin suunnitellut tekeväni salilla jalkatreenin. Salille lähtiessäni mietin, että menen käymään salilla, koska olen päättänyt tehdä salitreenin kolmesti viikossa. Asenne oli sellainen, että käyn räpeltämässä jotain ja tulen pois. Kummasti salilla kuitenkin fiilis muuttui ja sain tehtyä oikeasti hyvän treenin. Kotiin kävellessäni mietin, että miten nopeasti lihaskunto on kasvanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti