perjantai 26. elokuuta 2011

Hölkkää vedessä ja maalla

Eilen jouduin tutkimusten takia ajelemaan tuonne naapurikuntaan ja päätin samalla reissulla käydä uimahallissa. Unohdin sujuvasti uimalasit kotiin, joten tyydyin vesijuoksuun. Paria päivää aikaisemmin luin netistä, että vesijuoksu ilman juoksuvyötä olisi huomattavasti tehokkaampaa liikuntaa ja kehittäisi myös vartaloa tukevia lihaksia. Tietysti tätä piti kokeilla, etenkin kun altaassa oli tilaa vähän räpeltääkin. Täytyy myöntää, että yllätyin oikeasti tehokkuudesta ja siitä, miten hyvin selkä liikkui. Eikä treeni ollut ollenkaan niin tylsää kuin vyön kanssa. Tätä pitää saada ehdottomasti lisää.

Tälle päivälle olin sitten sijoittanut juoksuohjelmaan intervallilenkin. Aamulla oli kuitenkin taas todella jähmeä olo ja sykemittarikin asetti sykerajat todella alas. Lenkistä tuli sitten sellainen hidas hölköttely. Aikaa meni puolisen tuntia ja matkaa tuli taitettua arviolta alle kaksi kilometriä. Helpotti se vähän jähmeyttä, muttei mainittavasti. Kävi taas mielessä ylikunnon mahdollisuus, etenkin koko päivän olen tuntenut oloni tosi vetämättömäksi.

Pitää seurailla oloa ja tarvittaessa ottaa huomisesta lepopäivä. Suunnitelmissa on jalkatreeni salilla, mutta jos olo ei tästä piristy pidän huomenna vapaa päivän ja treenailen jalat myöhemmin. Kummasti tältäkin viikolta lepopäivät ovat jääneet hurjan vähiin - eilinen oli sellaiseksi suunniteltu, mutta uimahalli veti liikaa puoleensa. Loppuviikolle on suunnitteilla vielä yksi juoksulenkki ja jalkatreeni salilla - mutta oikeasti omaa oloa on kuunneltava ja tarvittaessa luovuttava jo suunnitelluista lenkeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti