sunnuntai 14. elokuuta 2011

Liikunan sekametelisoppa

Tänään oli sellainen päivä, että tuli harrastettua hyvin monenlaista liikuntaa. Aamun aloitin juoksulenkillä, koska selkä oli sen verran jäykkä ja toisaalta viikon viimeinen juoksulenkki oli vielä tekemättä. Tälläkin kertaa viikon viimeiseksi lenkiksi jäi nopean lenkin juokseminen. Tällä kertaa se tarkoitti vajaan vartin juoksupätkää, jonka aikana matkaa taittui reilut puolitoista kilometriä. Keskivauhdiksi sain näillä eväin 7,7 min/km ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Pidemmälle en olisi jaksanut, mutta sain kerrankin juostua loppua kohti kiihtyvän lenkin. Yleensä kun lenkit tuppaavat hidastumaan.

Iltapäivällä jatkoin sitten nautiskelua ilmaisista uinneista ja kävin ensin salilla rääkkäämässä vähän jalkoja ja sen jälkeen vesijumpassa. Salitreeni jäi todella torsoksi. Uusilla laitteilla en vaan saanut tehtyä saman tehoista treeniä kuin normaalisti, eikä muutenkaan löytynyt jalkatsemppiä. Aikaa meni vartin verran, mikä on naurettavan lyhyt aika jalkatreeniin. No tulipa kuitenkin edes jotain tehtyä.

Lopuksi painuin uima-altaaseen vesijumpalle. Aerobinen ja liikkuvuutta edistävä jumppa oli tällä kertaa tarjolla. Lihaskuntoa tehtiin huomattavasti vähemmän ja enemmän hyppimisen rinnalla. Toisaalta todella paljon tehtiin erilaisia kiertoliikkeitä. Selkäni tuntui tykkäävän tämän tyyppisestä treenistä ihan hurjasti ja oli todella vetreä olo, kun nousin altaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti