perjantai 19. elokuuta 2011

Salitreeni ja tavaroiden kantamista

Tälle päivälle olin suunnitellut jalkatreenin salille. Sinne nenä osoittikin heti aamupalan jälkeen ja sain tehtyä jalat hyvällä tsempillä. Virtaa riitti vielä jalkatreenin lopussa, joten tein selän liikkuvuusharjoitukset jo salilla. Sahausliike oli huomattavasti helpompi tehdä pienellä painolla kuin kuminauhalla. Kuminauhassa tökkii kasvava vastus liikkeen lopussa, irtopainolla vastus pysyy samanlaisena, joten rintakehän saa helpommin avattua loppuun saakka.

Lisäksi innostuin tekemään vatsa- ja selkälihasrääkkiä. Eräs toinen salilla kävijä neuvoi hyvän ja yksinkertaisen selkälihasliikkeen, jota päätin kokeilla. Sain varoituksia, että on sitten pirusti kevyemmän tuntuinen kuin oikeasti on. No helpolta se tuntuikin, joten odotan huomisia lihaskipuja selässä.

Illalla saatiin vihdoin osumaan isäni ja minun aikataulut yhteen ja sain asuntooni kolme uutta pöytää. Niiden kantaminen kolmanteen kerrokseen nosti kyllä hien pintaan. Mutta kyllä siinä hommassa huomasi kunnon parantumisen. Vaikka hiki virtasi ja välillä hengästytti, niin ei tullut kertaakaan totaalisen väsynyttä oloa, vaan hyvin jaksoi tehdä sen puolen kymmentä reissua, minkä tavaroiden siirtäminen sisälle vaati.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti