maanantai 27. kesäkuuta 2011

Laskutaidottomuus

Tänään piti juosta 5 km lenkki. No suunnitelma meni muuten hyvin, mutta tuo laskutaito ei selvästi ole vahvimpia ominaisuuksiani, en osannut laskea kännykän 500 metrin piippauksia oikein. Tarkoitus oli siis juosta 2,5 km yhteen suuntaan ja sitten kääntyä ympäri ja juosta kotiin. No käännyin ympäri vasta 3 km:n kohdalla eli en ilmeisesti huomannut jotain piippausta. Erheen huomasin vasta takaisin tullessa, kun rupesin ihmettelemään, miten ihmeessä aikaa menee näin paljon. Kaivoin puhelimen esille - ja totesin juosseeni jo 5,6 km.

Tänään ensimmäinen 2 kilometriä oli jotenkin todella hankalia. Ainakin osittain kyse oli lähinnä psyykkisestä ongelmasta. Lähinnä olo oli sellainen, että juokseminen on tylsää ja puuduttavaa. Siis kropassa kaikki tuntui hyvältä ja juoksu kulki. Ei vaan olisi huvittanut.  Parin kilsan jälkeen pääkin suostui lopettamaan juoksemisen vastustamisen ja loppuaika meni mukavasti omia juttuja mietiskellen.

Tosiaan matka ei tuntunut pitkältä, vaikka ylitinkin sen 5 km. Kaiken kaikkiaan hirmu helpon oloisesti koko lenkki meni. Lenkin jälkeen olin voipuneempi kuin edellisen vitosen, mutta kelikin oli aika paljon lämpimämpi. Tällä erää otin mukaan urheilujuomaa 7,5 dl ja kaikki meni. Taisi ihan tippa jäädä juotavaksi juoksun jälkeen kotiin kävellessä. Kyllä se juominenkin lenkillä siis onnistuu, kunhan muistaa vaan välillä ottaa sen hörpyn tai pari.

Kylläpä oli ihanaa päästä taas juoksemaan kunnon lenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti