perjantai 17. kesäkuuta 2011

Vätyspäivä

Tänään on ollut taas todellinen vätyspäivä. En ole juurikaan liikkunut, ei vaan tuntunut hyvältä.

Aamupäivällä ajattelin mennä salille tekemään selkätreenin. Meninkin, mutta oli niin saamaton olo, että tyydyin tekemään alkuverkan ja 4 liikettä. Suurin yksittäinen ongelma oli kädet, joilla ei meinannut jaksaa puristaa laitteiden kahvoja sen vertaa, että olisi saanut selän rääkättyä. Olo oli vähän samanlainen kuin jollain helteisellä juoksupätkällä, minkä jätin kesken. Ei ole kivaa ja tuntuu pahalta, joten en halua jatkaa.

Sitten olin ajatellut käydä uimassa jonkun matkaa ihan vaan kropan viilentämiseksi. Mutta eipä napannut. Tyydyin käymään pikaisesti suihkussa ja menin ruokapaikan kautta kauppaan. No tietenkään mikään terveellinen ei napannut, joten päädyin syömään paikalliseen pitsabuffaan. Hyvää oli, mutta pitsaa tuli vedettyä ihan ylimäärin, eikä olo syömisen jälkeenkään juuri vahvistunut. No pysyivätpä ruokaostokset ainakin kurissa. Illalla piti käydä koiran kanssa kävelemässä tunnin lenkki. Tyydyin 20 minuuttiin, kun olo oli niin voimaton ja sykkeetkin nousivat löntystelemällä 140 tienoville.

Päivän mittaan on myös tuo oikea polvi hieman kipuillut. Pitäisi googletella, onko paikka tyypillinen rasitusvamman paikka, vai onko se peräti nivelessä. Tämä siis huolimatta kohtalaisen voimakkaasta kipulääkityksestä, jota olen joutunut käyttämään tuohon selkään. Kylmägeeli auttoi tuohon polveen ja kovasti toivon, ettei kyseessä ole mitään pidempi aikaista. Huomenna kokeilen sen kestämistä lyhyellä lenkillä ja jos kestää, niin sunnuntaina lähden juoksemaan sitä vitosta. Toki sekin pitää osata keskeyttää, jos tuntuu pahalta. Toisaalta olisihan se hienoa pystyä juoksemaan 5 km yhtä perää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti