tiistai 14. kesäkuuta 2011

Mikään ei huvita - kaikki onnistuu

Tänään on ollut aamusta saakka sellainen olo, ettei oikein huvittaisi tehdä mitään etenkään liikkua. Mutta poiketen normaalista sain itseni pakotettu liikkeelle ja kaikki liikuntasuoritukset olivat huomattavasti vaativampia kuin lähteissäni suunnittelin.

Aamulla jumitin useita tunteja ja pohdin, että mennäkö salille vai eikö mennä. Ei olisi huvittanut pätkääkään, eikä ollut yhtään jalkatreeniolo. Kuitenkin pitkällisen taistelun jälkeen sain itseni liikkeelle ja tiukan treenin salilla teinkin. Ainoastaan takareiden lihakset menivät "vanhoilla painoilla", kaikkiin muihin tuli pistettyä ainakin viimeiseen sarjaan lisää painoa. Tosin takareidet olivat jo salille mennessä hieman jumissa, mikä vaikuttanee osaltaan jaksamiseen. Kun lähdin kävelemään salilta kotia kohti, tuntui kuin jalat olisivat olleet hyytelöä, mutta kantoivat ne kuitenkin kotiin saakka.

Iltasella vein koiran hoitoon ja ajattelin samassa yhteydessä kävellä juoksuohjelman mukaisen lenkin, jonka muistin olevan tunnin kävely. No ikäväkseni tarkasti ohjelmasta lenkin pituuden - 30 min rauhallista kävelyä. Koska olin jo soittanut kaverille, että tuon koiran 45 minuutin päästä, päätin kävellä vähintään sen ajan. No kävely kulki ja koiran jättämisen jälkeen palasin vielä mutkitellen kotiin. Lenkille tuli pituutta karvan vaille puolitoista tuntia.

Nyt on hyvä ja liikkunut olo. Nyt nukun muutaman tunnin ja lähden aamulla kohti Helsingin ihmeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti