lauantai 11. kesäkuuta 2011

Rauhallista kävelyä

Päivän juoksuohjelman treeninä oli "kävele rauhallisesti 30 min". Päätin jättää suorittamatta. Vietettiin koko päivä koiran kanssa treenikentän laidalla koirailutapahtumassa. Ei hirmuisesti tullut lenkkiä käveltyä, mutta koko päivän olin jalkojen päällä ja tuo helle oli omiaan viemään mehut. Eikä koirakaan pakota lenkille, koska se on ollut mukana menossa koko päivän ja kävi vielä pulikoimassa puolisen toista tuntia kaverin koirien kanssa. Sekin on rättipoikki.

Huomenna pitäisi juosta 24 minuutin lenkki, mutta sekin siirtyy. Maanantaille luvataan jo inhimillisempää keliä ja pohdinkin tässä, että silloin voisi juosta sen 18 minuuttia, mikä eilen jäi suorittamatta. Sillä perusteella voisi sitten huomenna pitää vapaapäivän tai toteuttaa tämän päivän puolen tunnin kävelylenkin uima-altaassa. Tekisi samalla periaatteella kuin eilisen treenin; tosin vain "lyhyt" alkuverryttely pyörällä, eikä aerobista harjoitusta ja sitten rääkätyillä lihaksilla uima-altaaseen tekemään loppuverryttelyä.

Lintsasin eilisiltana ja toissailtana iltavenyttelyistä ja tänään aamulla olikin sitten todella vaikeaa päästä ylös sängystä. Jouduin jopa pyytämään koiraa nousemaan seisomaan, että pystyin antamaan sille aamurapsun, ei vaan selkä taipunut niin paljon että olisin saanut kädet muutaman sentin päähän lattiasta. No päivä jalkojen päällä auttoi tähän ongelmaan ja nyt pitäisi sitten vähän venytellä tuota selkääkin, jos se helpottaisi huomisaamua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti